Converse Chuck Taylor All Star Mara Hoffman Rainbow Birds Ox Wit

DEWWIXUNMS
Converse Chuck Taylor All Star Mara Hoffman Rainbow Birds Ox Wit
Type Sneakers
Ref. 163261
Seizoen Herfst/Winter
Breedte Standaard
Land van fabricage Viêt Nam
Constructie Gevulkaniseerd
Referentiemaat 38
Kleur Wit
Voeringstof Textiel
Bovenkant / Schacht Textiel
Binnenzool Textiel
Buitenzool Rubber
Converse Chuck Taylor All Star Mara Hoffman Rainbow Birds Ox Wit Converse Chuck Taylor All Star Mara Hoffman Rainbow Birds Ox Wit Converse Chuck Taylor All Star Mara Hoffman Rainbow Birds Ox Wit Converse Chuck Taylor All Star Mara Hoffman Rainbow Birds Ox Wit Converse Chuck Taylor All Star Mara Hoffman Rainbow Birds Ox Wit Converse Chuck Taylor All Star Mara Hoffman Rainbow Birds Ox Wit
Vlaanderen .be
Converse PAINTERLY 3 PACK Sokken
Onderzoeksoutputs Advies over de verenigbaarheid van de zandwinning en de inst...

Onderzoeksoutput

Onderzoeksoutput : Boek/rapport Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

Publicatie series

In Mol-Postel is een ruimtelijk uitvoeringsplan in opmaak om een aantal ontwikkelingen ruimtelijk zodanig af te stemmen dat ze elkaar minimaal hinderen. Sibelco wenst een zandwinning uit te baten in een speciale beschermingszone waar actueel habitats en soorten voorkomen en waar specifieke instandhoudingsdoelen moeten gerealiseerd worden. Daarnaast wordt een bypass van het kanaal Bocholt-Herentals voorgesteld ter hoogte van de drie beschermde sluiscomplexen. Dit advies gaat na of uit het hydrodynamisch model dat de impact van de zandwinning en de bypass benadert, voldoende informatie aanwezig is om na te gaan of er negatieve imapct kan optreden op de Europees beschermde habitats en soorten en op de doelen die voor de habitats en soorten ge

Thematische lijst

Buitengebied Beleid Ruimte Milieu Verdroging I Love Shoes GOLCIN Wit
Vernatting Natura 2000 en instandhoudingsdoelen

Etnografisch onderzoek en emoties: Over de (on)verenigbaarheid van mens en wetenschap

Research output : Research - peer-review Article

Etnografisch onderzoek en emoties: Over de (on)verenigbaarheid van mens en wetenschap. / Nuytiens, An ; Scheirs, Veerle .

In: Panopticon , Vol. 32, No. 1, 20.01.2011, p. 21-38.

Research output : Research - peer-review Article

Diesel JPHOENIX Korte jassen
Scheirs, V 2011, ' Etnografisch onderzoek en emoties: Over de (on)verenigbaarheid van mens en wetenschap ' , vol 32, no. 1, pp. 21-38.
Marco Tozzi Rina 2 Blauw
, Scheirs, V. (2011). Etnografisch onderzoek en emoties: Over de (on)verenigbaarheid van mens en wetenschap . , (1), 21-38.
Nuytiens A Mellow Yellow Mnalegral Grijs
. Etnografisch onderzoek en emoties: Over de (on)verenigbaarheid van mens en wetenschap . Panopticon . 2011 Jan 20;32(1):21-38.
Nuytiens, An ; Scheirs, Veerle . / Marc OPolo Trui
. In: Panopticon . 2011 ; Vol. 32, No. 1. pp. 21-38
@article{6b44d8c385634bbfbaa4c58a498b622b,
title = "Etnografisch onderzoek en emoties: Over de (on)verenigbaarheid van mens en wetenschap",
abstract = "De emotionele dimensie van etnografisch onderzoek wordt in criminologische literatuur vaak genegeerd. Nochtans zijn emoties inherent aanwezig in het onderzoeksproces. Vanuit onze eigen onderzoekservaringen, aangevuld met bevindingen vanuit feministische, sociologische en antropologische literatuur, pleiten we in voorliggend artikel voor meer openheid over veldwerk en emoties. In het eerste deel worden mogelijke emotionele obstakels bij het verrichten van veldwerk in justitiële settings (in het bijzonder de gevangenis) in kaart gebracht. In een tweede deel gaan we na hoe onderzoekers kunnen omgaan met en anticiperen op dit ethische dilemma op het kruispunt tussen wetenschap en mens-zijn. Met dit artikel hopen we een aanzet te geven voor een open en eerlijke discussie over de emotionele aspecten en het belang van (h)erkennen van de rol en de meerwaarde van emoties in etnografisch onderzoek.",
keywords = "ethnographic research, emotions, research in judicial institutions, etnografisch onderzoek, emoties, onderzoek in jusitiële settings",
author = "An Nuytiens and Veerle Scheirs",
year = "2011",
month = "1",
volume = "32",
pages = "21--38",
journal = "Panopticon",
issn = "0771-1409",
number = "1",

TY - JOUR

T1 - Etnografisch onderzoek en emoties: Over de (on)verenigbaarheid van mens en wetenschap

AU - Nuytiens,An

AU - Scheirs,Veerle

PY - 2011/1/20

Y1 - 2011/1/20

N2 - De emotionele dimensie van etnografisch onderzoek wordt in criminologische literatuur vaak genegeerd. Nochtans zijn emoties inherent aanwezig in het onderzoeksproces. Vanuit onze eigen onderzoekservaringen, aangevuld met bevindingen vanuit feministische, sociologische en antropologische literatuur, pleiten we in voorliggend artikel voor meer openheid over veldwerk en emoties. In het eerste deel worden mogelijke emotionele obstakels bij het verrichten van veldwerk in justitiële settings (in het bijzonder de gevangenis) in kaart gebracht. In een tweede deel gaan we na hoe onderzoekers kunnen omgaan met en anticiperen op dit ethische dilemma op het kruispunt tussen wetenschap en mens-zijn. Met dit artikel hopen we een aanzet te geven voor een open en eerlijke discussie over de emotionele aspecten en het belang van (h)erkennen van de rol en de meerwaarde van emoties in etnografisch onderzoek.

AB - De emotionele dimensie van etnografisch onderzoek wordt in criminologische literatuur vaak genegeerd. Nochtans zijn emoties inherent aanwezig in het onderzoeksproces. Vanuit onze eigen onderzoekservaringen, aangevuld met bevindingen vanuit feministische, sociologische en antropologische literatuur, pleiten we in voorliggend artikel voor meer openheid over veldwerk en emoties. In het eerste deel worden mogelijke emotionele obstakels bij het verrichten van veldwerk in justitiële settings (in het bijzonder de gevangenis) in kaart gebracht. In een tweede deel gaan we na hoe onderzoekers kunnen omgaan met en anticiperen op dit ethische dilemma op het kruispunt tussen wetenschap en mens-zijn. Met dit artikel hopen we een aanzet te geven voor een open en eerlijke discussie over de emotionele aspecten en het belang van (h)erkennen van de rol en de meerwaarde van emoties in etnografisch onderzoek.

KW - ethnographic research

KW - emotions

KW - research in judicial institutions

KW - etnografisch onderzoek

KW - emoties

KW - onderzoek in jusitiële settings

M3 - Article

VL - 32

SP - 21

EP - 38

JO - Panopticon

T2 - Panopticon

JF - Panopticon

SN - 0771-1409

IS - 1

ER -

ID: 1992627

Wij gebruiken cookies
Om jou de meest waardevolle en optimale ervaring op deze website te geven gebruiken wij cookies.
Converse Chuck Taylor All Star Craft SL Ox Roze
Gratis hoofdstuk 1 t/m 4 van HELP! IK BEN EEN PLEASER

Page content

Home Zwarte Comfortabele Instappers FitFlop Elastic
De 5 G’s – Verander je leven door andere gedachten

Paul-Smeekes
15 Reacties
Bewustzijn
1 maart 2017
Interessant? Deel dit:
Strellson Stropdas

Ben je bekend met de 5 G’s ; Gebeurtenis – Gedachten – Gevoel – Gedrag – Gevolg ? Dit model gaat er vanuit dat er een vaste volgorde is van de G’s. Het is eenvoudig, maarenorm krachtig als je het in de praktijk bewust weet toe te passen.

Gebeurtenis – Gedachten – Gevoel – Gedrag – Gevolg

Er is altijd een vaste volgorde van de G’s; een bepaalde gebeurtenis zorgt voor bepaalde gedachten. Die gedachten geven je een bepaald gevoel en die gevoelens zorgen voor een bepaald gedrag. Het gedrag dat je vertoont, heeft vanzelfsprekend een bepaald gevolg.

Als je dit beseft, betekent het dat jouw gedachten verantwoordelijk zijn voor het gevolg. En dat is interessant!

Verander je gedachten, verander je leven!

De gebeurtenis is altijd een feitelijke situatie, het is iets dat er op dat moment is of zich afspeelt. Dit kan natuurlijk van alles zijn; het zien van eenvloer waar nodig de stofzuiger overheen moet, je baas die tegen je uitvalt, je partner die je net op een leugen hebt betrapt, de trein die vijf minuten vertraging heeft, je schoonmoeder die weer een lang klaagverhaal ophangt, jouw appje dat maar niet wordt beantwoord door je vriendin, etc.

Belangrijk is dat het altijd gaat om een feitelijke situatie, er komen nog geen interpretaties aan te pas!

Nu wordt het interessant! Wat zijn jouw gedachten bij de specifieke gebeurtenis of situatie? Hier spelenjouw interpretaties de hoofdrol. Wat denk jij bij het zien van die vieze vloer, de klaagzang van je schoonmoeder of de stilte op What’s App?

Merken

Services

Over Contec

Contact

Contec B.V.

Kopersteden 24-4

7547 TK Enschede

Nederland

Contactformulier

Follow us on

Versace LACE UPS VERNICE CAMOSCIO Veterschoenen
Reseller worden

© 2016 Contec B.V.

  • K.v.K.VeluweTwente08110001
  • B.T.W.Nr. NL 811023424B01