Kaporal Bilow Beige

9msQ9PwRGW
Kaporal Bilow Beige
Type Boots en enkellaarsjes
Ref. 131751
Seizoen Lente/Zomer
Breedte Standaard
Land van fabricage China
Constructie Gesoldeerd
Referentiemaat 38
Kleur Beige
Schachthoogte 5 cm
Hakhoogte 2,5 cm
Voeringstof Textiel
Bovenkant / Schacht Synthetisch materiaal
Binnenzool Leer
Buitenzool Synthetisch materiaal
Kaporal Bilow Beige Kaporal Bilow Beige Kaporal Bilow Beige Kaporal Bilow Beige Kaporal Bilow Beige Kaporal Bilow Beige
Home Camper Pelotas Ariel Zwarte Veterschoen
Afrekenen
Inloggen Registreren
  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

May 2018

Contact

KSV Volleybal Vragender p/a Pastoor Scheepersstraat 217134 RB Vragender Telefoon: 06-18159339Email: [email protected] Facebooksite: https://www.facebook.com/ksvvolleybal

Digitale Nieuwsbrief Regio Oost

Onze Sportlocatie

Sportcomplex MFA "De Bult"Kapelweg 177134 NJ VragenderTelefoon: 0544-374777 ROUTE ...

Competitiegegevens,Programma, Uitslagen, Standen,Wedstijdwijzigingen,

Wat - Waar - Wanneer

Geschreven: zaterdag 19 mei 2018 08:01 | |
Beste leden en ouders van (jeugd)leden,

Zoals de meesten van jullie wel weten doet KSV Volleybal ook dit jaar weer mee met Hart voor de Achterhoek wat georganiseerd wordt door Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek.

Het doel voor dit jaar is het aanbieden van cursussen die georganiseerd worden door de Nederlandse Volleybalbond voor onze trainers, coaches en ouders van jeugdleden. Als je lid bent van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek heb je afgelopen week een brief thuis gestuurd gekregen met een unieke code,waarmee je straks tussen 22 mei tot 6 juni 2018 kunt stemmen op de vereniging die jij een warm hart toe draagt. Met die unieke code kun je 5 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 2 op dezelfde vereniging, hopelijk gaan deze twee naar KSV Volleybal. Tussen 22 mei en 6 juni kun je dus stemmen op KSV Volleybal. Hoe meer stemmen, hoe meer geld KSV Volleybal ophaalt voor het doel dat wij dit jaar gekozen hebben. Alvast bedankt voor je stem!

Met vriendelijke groet, Bestuur KSV Volleybal

Geschreven: maandag 23 april 2018 17:07 | |

Dames 1

Gisteren speelden wij de allerlaatste wedstrijd van dit seizoen, wat betekent de allerlaatste wedstrijd ook voor: Daan, Coen, Femke, Isabel, Lynn en Lynn. We speelden tegen de mogelijke kampioen en die hebben het zeker waar gemaakt om kampioen te mogen zijn. We hebben het Favorita niet makkelijk gemaakt maar we hebben wel 4-0 verloren. We willen al onze toeschouwers van afgelopen seizoen bedanken voor jullie aanmoedigingen en hopen jullie volgend seizoen weer te zien!

Geschreven: zaterdag 07 april 2018 17:04 | |

De super-donateurs van KSV werden weer verrast met een heerlijke taart. het waren dit keer Marco Elshof, Bennie Overkamp en de familie te Kronnie(zie foto)

Geschreven: maandag 26 maart 2018 15:10 | |

Gisterenavond stond de thuiswedstrijd tegen De Hofnar-Bovo dames 2 op het programma. De wedstrijd in december verliep voor ons niet zoals gewenst en zelfs BOVO was dat opgevallen

Op naar de revanche dus, gisterenavond. We begonnen flitsend aan de eerste set en konden zo snel de punten binnen halen. We waren goed op stoom. We wonnen deze set met 25-15.

De tweede set probeerden we ook zo te # shinen als in de eerste set, maar we begonnen moeizaam. Helaas voor ons liet BOVO een beter spel zien en werd het nog een spannende zet. Met maar enkele punten verschil liepen wij achter de feiten aan. Aan het einde hadden wij een flinke serve beurt, maar zelfs deze voorsprong gaf ons niet de set winst. BOVO wist deze set te winnen met 23-25 .

Dan moesten we de 3e en 4e set nogmaals laten zien wat we wel in huis hebben. We begonnen de 3e set met een kleine achterstand, dom, want het kost meer energie om in te halen dan voor te blijven. Gelukkig brachten wij servedruk, gingen zij de fouten maken en wisten wij zo, na een spannend einde, de 25e punt als eerste te bereiken en wonnen we met 25-22. We hadden dus sowieso al voor een 5e set gespeeld, maar als je 2-1 voor staat, dan wil je 3-1 winnen.

Ook de 4e set begonnen we met een achterstand, gelukkig wisten wij weer de druk uit te oefenen en halverwege de set kwam een fantastische serve welke zij niet onder controle kregen waardoor de winst zo goed als binnen was. Toch hebben we het nog even een paar punten spannend gemaakt, maar zeker hebben we deze set overtuigend gewonnen met 25-16!

Eén ding is zeker,deze keer hebben we niet gefaald! De mooie 4 punten en het overwinningsgevoel hebben we in Vragender gehouden.

Volgende week, 31 maart, spelen wij, KSV dames 1, een uitwedstrijd tegen Labyellov. De week erop, 6 april spelen wij de thuiswedstrijd tegen Labyellov. We hopen jullie dan te zien!

Pagina 1 van 21

Hillridge

nieuwsblog over Utrechtse heuvelrug

Het bestuur van scholenkoepel Wereldkidz heeft zich niet schuldig gemaakt aan onrechtmatige handelen of ‘algemeen’ wanbeheer. Wel aan ‘elementen van wanbeheer.’

Dat schrijft de onderwijsinspectie in een eindrapport over het financieel debacle bij Wereldkidz, dat zomer 2013 aan het licht kwam . De Rijksoverheid kwam er destijds aan te pas om Wereldkidz met een financiele injectie overeind te houden.

Ook werd in een acute reorganisatie de poule van meesters en juffen van de ruim vijduizend kinderen op tweeentwintig Zuidoost-Utrechtse openbare basisscholen grondig herverdeeld, wat veel onrust op de scholen, onder het personeel en in de klassen veroorzaakte.

De achtergrond van het financieel tekort was een vertrokken directeur, die de schoolorganisatie jarenlang op te grote voet deed leven, of zoals de onderwijsinspecteur het nu formuleert: ‘structureel te hoge uitgaven in relatie tot teruglopende inkomsten’. Van malversaties of verduistering is volgens het rapport geen sprake; het teveele geld ging gewoon netjes naar onderwijs.

Wel waren de uitgaven aan ‘overige lasten’ hoger dan gebruikelijk op basisscholen. De vetrokken directeur stond bekend als een ambitieus man, die de verzamelde openbare scholen onder het merk Wereldkidz opnieuw in de markt zette. Om nieuwe onderwijsconcepten te ontwikkelen reisde hij naar buitenlanden als China.

Toch oordeelt het rapport -net als in een eerder rapport – het hardst over de toezichthouders van de directeur: de Raad van Toezicht (RvT): ‘De Raad wist in de onderzoeksperiode niet goed wat er speelde binnen WereldKidz,’ aldus de inspecteur. Opmerkelijk is het negeren van de adviezen van een interim financieel bestuurder die volgens het rapport ‘continu bezig is incidenten te managen terwijl zijn eerdere adviezen die deze incidenten hadden kunnen voorkomen stelselmatig geen opvolging vinden.’

Uit Pataugas RockerN M Zwart
doemt een beeld op van een RvT met de kop in het zand. Want ook met de vertrekkende directeur ‘is geen sprake van contact, omdat de raad dit onwenselijk vindt. Zij vreest dat overleg in de allengs negatievere financiële situatie aansprakelijkheidsrisico’s kan opleveren.’ Om zichzelf in te dekken stelt de RvT ook het detacheringsbureau van de financieel manager aansprakelijk voor de financiële situatie van WereldKidz.

Christiaan Verwijs

Scrum Master, trainer, facilitator and co-founder of The Liberators

Technische schuld, of Technical debt , is één van de grootste frustraties van de Development Teams waar ik mee werk. De meeste teams steken meteen van wal wanneer je vraagt om voorbeelden van technische schuld in hun codebase. Dan heb ik het over work-arounds, moeilijk te lezen code, tijdelijke-maar-niet-heus oplossingen en andere hacks die op korte termijn een probleem oplossen, maar op langere termijn voor hoofdpijn zorgen. Development Teams zijn zich zeer bewust van de opbouw van technische schuld, maar voelen zich vaak machteloos om er wat aan te veranderen. Het lukt ze niet om goed uit te leggen waarom het bestrijden en voorkomen van technische schuld een belangrijk aandachtspunt is bij productontwikkeling. Het gevoel is vooral dat 'het management de voorkeur blijft geven aan meer nieuwe features boven goede code'.

In deze post geef ik je vier praktische tips om technische schuld transparant te maken, en hoe je je organisatie helpt om een betere balans te treffen tussen code kwaliteit en nieuwe features.

1. Maak gebruik van krachtige metaforen

'Technische schuld' is een krachtige metafoor. Gebruik het ook zo. De consequentie van hacks, work-arounds die 'nu snel een probleem oplossen, maar later hoofdpijn veroorzaken' is abstract en moeilijk te begrijpen voor niet-developers. Ze hebben simpelweg geen mentaal model om te begrijpen wat 'technische schuld' is en wat het veroorzaakt. Het constant benadrukken dat 'X verbeterd zou moeten worden' of dat 'Y slechte code' is, gaat hier niet helpen. Het zorgt er eerder voordat dat je wordt weggezet als 'die gast die altijd loopt te mopperen'.

Metaforen zorgen voor begrip omdat ze een mentaal model bieden. 'Technische schuld' is zo'n metafoor. Oorspronkelijk bedacht door Ward Cunningham , en verder uitgewerkt door Martin Fowler , stelt het het schrijven van code van lage kwaliteit gelijk aan het opbouwen van een financiële schuld. Technische schuld bouwt op wanneer slechte code wordt geschreven vanuit de gedachte om het later te verbeteren. Omdat code slecht te lezen is, buggy in elkaar steekt of niet goed getest is, zorgt het ervoor dat je rente gaat betalen over deze code. Rente die bestaat uit vertraging, bugs en verloren tijd. En net als bij een financiële schuld stapelen de gevolgen van deze rente zich op. Totdat je alleen nog maar rente aan het betalen bent. Alle tijd gaat dan naar het oplossen van bugs, het doorgronden van moeilijk leesbare code, het dichten van security holes en het oplossen van performance-problemen. Natuurlijk accepteren we soms een mate van technische schuld, en de rente die er uit komt, maar veel moeten we dat niet willen. De volgende visualisatie illustreert het gevolg van technische schuld dan ook uitstekend:

2. Neem verantwoordelijkheid als Development Team

Soms voelen Development Teams zich slachtoffer van de wijze waarop het management aan de ene kant de prioriteit blijft geven aan nieuwe features boven het bestrijden van technische schuld, terwijl het team aan de andere kant wel de schuld krijgt van bugs, performance-problemen en steeds tragere ontwikkeling.

Een belangrijke eerste stap is om uit de slachtofferrol te stappen. Neem als Development Team de verantwoordelijkheid over het voorkomen en bestrijden van technische schuld. Het is niet zonder reden dat de Scrum Guide het Development Team verantwoordelijk maakt voor het garanderen van kwaliteit. Maak gebruik van de tips in deze post om techische schuld op de agenda te krijgen. Maak het transparant. Geef tegengas als jullie het gevoel hebben dat de kwaliteit van de code te weinig aandacht krijgt ten opzichte van het toevoegen van nieuwe features. Zorg ervoor dat de schattingen die je geeft aan items op de Product Backlog rekening houden met het schrijven van tests en leesbare/onderhoudbare code. Dit is niet een keuze die je moet neerleggen buiten het Development Team. Kijk ook kritisch naar de Definition of Done, en zorg dat aspecten gerelateerde aan code-kwaliteit daarin aandacht krijgen. Zo zorg je ervoor dat het voorkomen en bestrijden van technische schuld onderdeel blijft van de dialoog met de Product Eigenaar en de bredere organisatie. Een belangrijke tip is om dat wel op een empathische, pragmatische en vriendelijke manier te blijven doen.

3. Maak gebruik van code metrics om technische schuld meetbaar te maken

Metrics zijn een geweldige manier om iets dat subjectief en abstract is meer objectief en tastbaar te maken. Van discussies als 'Er is teveel technische schuld' ga je naar 'Zoveel % van de codebase is van lage kwaliteit'. Dit geeft je niet alleen meetbare doelen, het maakt verbetering ook zichtbaar. En dat werkt bijzonder motiverend. Je kunt denken aan onder andere de volgende metrics:

Kortom; er zijn veel tools en metrics beschikbaar om technische schuld te kwanitificeren. Veel van deze tools zijn gebaseerd op 'static code analysis', en kunnen uitgevoerd worden vanuit IDE's of build- en integratieservers. Ter inspiratie heb ik hieronder een paar tools opgesomd (die binnen enkele minuten operationeel waren).

NDepend is een plugin die een groot aantal van de hierboven genoemde metrics ondersteunt. Bijzonder nuttig is de SQALE-rating (van A tot E), het percentage opgebouwde technische schuld en het aantal dagen dat nodig is om dit te repareren. NDepend kan ook handige heatmaps genereren waaruit je snel de classes kunt halen die vooral aandacht nodig hebben.

Gebruik je Visual Studio Professional of hoger? Dan kun je 'out of the box' gebruik maken van metrics voor cyclomatische complexiteit en een zogenaamde 'maintainability index' (van 0 tot 100).

Een andere optie is SonarQube . Dit platform integreert met allerlei CI-pipelines en IDEs, en genereert een groot aantal code metrics (inclusief de SQALE-rating):

Alhoewel deze metrics soms ruw zijn, of kort door de bocht, is dat geen reden om er niet naar te kijken. De metrics geven je wel degelijk een meetbaar, onderbouwd doel. Met enige configuratie zijn de metrics desgewenst nauwkeuriger te maken, bijvoorbeeld door bepaalde files of delen van je codebase uit te sluiten (zoals gegenereerde code of legacy code die niet gewijzigd gaat worden). Deze metrics geven mensen bovendien een beter begrip van de consequenties van technische schuld, en maakt het gemakkelijker om onderbouwde beslissingen te nemen over codekwaliteit. Development Teams die gebruik maken van dergelijke metrics tijdens (tenminste) de Sprint Review hebben betere, meer gebalanceerde discussies over technische schuld. Een groot verschil met de 'muur van onbegrip' die je vaak ziet bij teams die dit niet doen.

4. Maak technische schuld transparant op je backlog

Maak technische schuld transparant. Verstop het niet voor de Product Owner of de bredere organisatie. Heb je te maken met een bestaande codebase van 'rotte' code, identificeer dan welke verbeteringen noodzakelijk zijn, voorzie ze van schattingen en stel ze voor voor opname in de Product Backlog. Behandel ze als andere items op je Backlog; breek grotere items op in kleinere items en prioriteer ze met de Product Eigenaar. Op die manier help je de Product Eigenaar om een geinformeerde keuze te maken over het omgaan met technische schuld.

Een andere optie is om met de Product Eigenaar een bepaald percentage van de sprint te gebruiken voor het wegwerken van technische schuld. Het risico is wel dat de techhnische schuld (en wat er dan precies wordt gedaan) onzichtbaar blijft voor iedereen buiten het Development Team. Blijf ook hier vasthouden aan transparantie; maak zichtbaar wat je als team oppakt en bespreek het ook tijdens de Scrum Events.

Conclusies

Technische schuld is voor veel Development Teams een frustrerend en demotiverend onderwerp. Het sleutelwoord is transparantie . Maak gebruik van de transparante metafoor 'technische schuld' om begrijpelijk te maken wat de kosten zijn van code van lage kwaliteit. Gebruik diverse code metrics om technische schuld zichtbaar te maken in de code, en evalueer de resultaten regelmatig. Maak technische schuld tenslotte transparant op de Product Backlog. Verstop het niet voor de Product Eigenaar of de bredere organisatie.

Cyclomatic complexity

Door MIND te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies Deze melding niet meer tonen Lees meer

Velours Roze Tamaris Boots
MIND Blue
I Love Shoes GOLCIN Wit

In het kort

Wat is somberheid?

Somberheid en verdriet horen bij het leven. Somberheid en verdriet zijn normale reacties op nare gebeurtenissen. Ook alsje veel problemen of zorgen hebt, bijvoorbeeld met geld, werk of relaties, kun je jemachteloos voelen en somber zijn. Somberheid komt veel voor. Het voelt soms heel zwaar, maar is meestal tijdelijk.

Wanneerje een partner of gezinslid verliest kun je het verdriet jaren bijje dragen.De eerste weken is de somberheid meestal het ergst.Daarna begint de somberheid langzaam te slijten. Er zullen nog regelmatig momenten zijn waarop jehet verdriet weer voelt. Toch krijgjegeleidelijk aan ook weer plezier in het dagelijks leven.

Wat kun jedoen tegen somberheid?

Hoe gaat het verder bij somberheid?

Somberheid en verdriet horen bij het leven. Na een nare gebeurtenis kan de warmte van goede vrienden en familieje daar het beste bij helpen. Verdriet doet pijn en heeft tijd nodig om te slijten.

Somberheid is vaak tijdelijk, maar kan ook terugkomen. Door problemen aan te pakken en op te lossen kunnenje zorgen verminderen. Wanneerje de adviezen opvolgt, lukt het vaak beter om met somberheid om te gaan.

Soms gaat somberheid over in een depressie .

Wanneer naar de huisarts bij somberheid?

Maak eenafspraak bijde huisarts:

Je hebt mogelijk eendepressiealsje twee weken lang dagelijks gedurende het grootste deel van de dag somber bent en daarnaast drie of meer van de volgende klachten hebt:

Soms zal de huisarts de praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ) vragenje te begeleiden.

Bel directje huisarts alsje ineen ernstige crisis raakt:

Meer informatie over somberheid

Bekijk de volgende sites voor meer informatie en hulp bij somberheid en depressieve klachten:

De informatie over depressie is gebaseerd op de wetenschappelijke richtlijn voor huisartsen, deNHG-Standaard Depressie en op de Generieke module Psychische klachten in de huisartsenpraktijk.

Signalen

Wat kost schuld?

Ervaringsverhalen

Hoe kun je helpen?

Deze website is een initiatief van Schuldhulpmaatje. | Disclaimer | Cookie en privacyverklaring Heb je schulden? Ga naar: Uitdeschulden.nu | Wil je iemand helpen met schulden? Ga naar: Schuldhulpmaatje