Le Coq Sportif LCS R900 W Geo Jacquard Multicolor

wLLiPB73Mt
Le Coq Sportif LCS R900 W Geo Jacquard Multicolor
Type Sneakers
Ref. 129669
Seizoen Lente/Zomer
Land van fabricage Viêt Nam
Constructie Gesoldeerd
Referentiemaat 38
Kleur Multicolor
Voeringstof Textiel
Bovenkant / Schacht Textiel
Soort zool Uitneembare zool
Binnenzool Textiel
Le Coq Sportif LCS R900 W Geo Jacquard Multicolor Le Coq Sportif LCS R900 W Geo Jacquard Multicolor Le Coq Sportif LCS R900 W Geo Jacquard Multicolor Le Coq Sportif LCS R900 W Geo Jacquard Multicolor Le Coq Sportif LCS R900 W Geo Jacquard Multicolor Le Coq Sportif LCS R900 W Geo Jacquard Multicolor
Esprit Jas
Onderzoeksoutputs
Pataugas Swing/Z Blauw
Advies over de verenigbaarheid van de zandwinning en de inst...

Onderzoeksoutput

Onderzoeksoutput : Boek/rapport Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

Publicatie series

In Mol-Postel is een ruimtelijk uitvoeringsplan in opmaak om een aantal ontwikkelingen ruimtelijk zodanig af te stemmen dat ze elkaar minimaal hinderen. Sibelco wenst een zandwinning uit te baten in een speciale beschermingszone waar actueel habitats en soorten voorkomen en waar specifieke instandhoudingsdoelen moeten gerealiseerd worden. Daarnaast wordt een bypass van het kanaal Bocholt-Herentals voorgesteld ter hoogte van de drie beschermde sluiscomplexen. Dit advies gaat na of uit het hydrodynamisch model dat de impact van de zandwinning en de bypass benadert, voldoende informatie aanwezig is om na te gaan of er negatieve imapct kan optreden op de Europees beschermde habitats en soorten en op de doelen die voor de habitats en soorten ge

Thematische lijst

Buitengebied Pieces Trui
Ruimte Milieu Verdroging Converse Chuck Taylor All Star Hi Tropical Print W Multicolor
Nike W Nike Free Tr Focus Flyknit Zwart
Natura 2000 en instandhoudingsdoelen

Etnografisch onderzoek en emoties: Over de (on)verenigbaarheid van mens en wetenschap

Research output : Research - peer-review Article

Etnografisch onderzoek en emoties: Over de (on)verenigbaarheid van mens en wetenschap. / Nuytiens, An ; Scheirs, Veerle .

In: Panopticon , Vol. 32, No. 1, 20.01.2011, p. 21-38.

Research output : Research - peer-review Article

Moon Boot We Soft Shade Grijs
Scheirs, V 2011, ' Etnografisch onderzoek en emoties: Over de (on)verenigbaarheid van mens en wetenschap ' , vol 32, no. 1, pp. 21-38.
Nuytiens, A. , Scheirs, V. (2011). Etnografisch onderzoek en emoties: Over de (on)verenigbaarheid van mens en wetenschap . , (1), 21-38.
Nuytiens A , Scheirs V . Etnografisch onderzoek en emoties: Over de (on)verenigbaarheid van mens en wetenschap . Panopticon . 2011 Jan 20;32(1):21-38.
Nuytiens, An ; Scheirs, Veerle . / Etnografisch onderzoek en emoties: Over de (on)verenigbaarheid van mens en wetenschap . In: Panopticon . 2011 ; Vol. 32, No. 1. pp. 21-38
@article{6b44d8c385634bbfbaa4c58a498b622b,
title = "Etnografisch onderzoek en emoties: Over de (on)verenigbaarheid van mens en wetenschap",
abstract = "De emotionele dimensie van etnografisch onderzoek wordt in criminologische literatuur vaak genegeerd. Nochtans zijn emoties inherent aanwezig in het onderzoeksproces. Vanuit onze eigen onderzoekservaringen, aangevuld met bevindingen vanuit feministische, sociologische en antropologische literatuur, pleiten we in voorliggend artikel voor meer openheid over veldwerk en emoties. In het eerste deel worden mogelijke emotionele obstakels bij het verrichten van veldwerk in justitiële settings (in het bijzonder de gevangenis) in kaart gebracht. In een tweede deel gaan we na hoe onderzoekers kunnen omgaan met en anticiperen op dit ethische dilemma op het kruispunt tussen wetenschap en mens-zijn. Met dit artikel hopen we een aanzet te geven voor een open en eerlijke discussie over de emotionele aspecten en het belang van (h)erkennen van de rol en de meerwaarde van emoties in etnografisch onderzoek.",
keywords = "ethnographic research, emotions, research in judicial institutions, etnografisch onderzoek, emoties, onderzoek in jusitiële settings",
author = "An Nuytiens and Veerle Scheirs",
year = "2011",
month = "1",
volume = "32",
pages = "21--38",
journal = "Panopticon",
issn = "0771-1409",
number = "1",

TY - JOUR

T1 - Etnografisch onderzoek en emoties: Over de (on)verenigbaarheid van mens en wetenschap

AU - Nuytiens,An

AU - Scheirs,Veerle

PY - 2011/1/20

Y1 - 2011/1/20

N2 - De emotionele dimensie van etnografisch onderzoek wordt in criminologische literatuur vaak genegeerd. Nochtans zijn emoties inherent aanwezig in het onderzoeksproces. Vanuit onze eigen onderzoekservaringen, aangevuld met bevindingen vanuit feministische, sociologische en antropologische literatuur, pleiten we in voorliggend artikel voor meer openheid over veldwerk en emoties. In het eerste deel worden mogelijke emotionele obstakels bij het verrichten van veldwerk in justitiële settings (in het bijzonder de gevangenis) in kaart gebracht. In een tweede deel gaan we na hoe onderzoekers kunnen omgaan met en anticiperen op dit ethische dilemma op het kruispunt tussen wetenschap en mens-zijn. Met dit artikel hopen we een aanzet te geven voor een open en eerlijke discussie over de emotionele aspecten en het belang van (h)erkennen van de rol en de meerwaarde van emoties in etnografisch onderzoek.

AB - De emotionele dimensie van etnografisch onderzoek wordt in criminologische literatuur vaak genegeerd. Nochtans zijn emoties inherent aanwezig in het onderzoeksproces. Vanuit onze eigen onderzoekservaringen, aangevuld met bevindingen vanuit feministische, sociologische en antropologische literatuur, pleiten we in voorliggend artikel voor meer openheid over veldwerk en emoties. In het eerste deel worden mogelijke emotionele obstakels bij het verrichten van veldwerk in justitiële settings (in het bijzonder de gevangenis) in kaart gebracht. In een tweede deel gaan we na hoe onderzoekers kunnen omgaan met en anticiperen op dit ethische dilemma op het kruispunt tussen wetenschap en mens-zijn. Met dit artikel hopen we een aanzet te geven voor een open en eerlijke discussie over de emotionele aspecten en het belang van (h)erkennen van de rol en de meerwaarde van emoties in etnografisch onderzoek.

KW - ethnographic research

KW - emotions

KW - research in judicial institutions

KW - etnografisch onderzoek

KW - emoties

KW - onderzoek in jusitiële settings

M3 - Article

VL - 32

SP - 21

EP - 38

JO - Panopticon

T2 - Panopticon

JF - Panopticon

SN - 0771-1409

IS - 1

ER -

ID: 1992627

Wij gebruiken cookies
Om jou de meest waardevolle en optimale ervaring op deze website te geven gebruiken wij cookies.
privacy policy
Gratis hoofdstuk 1 t/m 4 van HELP! IK BEN EEN PLEASER

Page content

Home Bewustzijn De 5 G’s – Verander je leven door andere gedachten

Paul-Smeekes
15 Reacties
Bewustzijn
1 maart 2017
Interessant? Deel dit:
Reactie 15

Ben je bekend met de 5 G’s ; Gebeurtenis – Gedachten – Gevoel – Gedrag – Gevolg ? Dit model gaat er vanuit dat er een vaste volgorde is van de G’s. Het is eenvoudig, maarenorm krachtig als je het in de praktijk bewust weet toe te passen.

Gebeurtenis – Gedachten – Gevoel – Gedrag – Gevolg

Er is altijd een vaste volgorde van de G’s; een bepaalde gebeurtenis zorgt voor bepaalde gedachten. Die gedachten geven je een bepaald gevoel en die gevoelens zorgen voor een bepaald gedrag. Het gedrag dat je vertoont, heeft vanzelfsprekend een bepaald gevolg.

Als je dit beseft, betekent het dat jouw gedachten verantwoordelijk zijn voor het gevolg. En dat is interessant!

Verander je gedachten, verander je leven!

De gebeurtenis is altijd een feitelijke situatie, het is iets dat er op dat moment is of zich afspeelt. Dit kan natuurlijk van alles zijn; het zien van eenvloer waar nodig de stofzuiger overheen moet, je baas die tegen je uitvalt, je partner die je net op een leugen hebt betrapt, de trein die vijf minuten vertraging heeft, je schoonmoeder die weer een lang klaagverhaal ophangt, jouw appje dat maar niet wordt beantwoord door je vriendin, etc.

Belangrijk is dat het altijd gaat om een feitelijke situatie, er komen nog geen interpretaties aan te pas!

Nu wordt het interessant! Wat zijn jouw gedachten bij de specifieke gebeurtenis of situatie? Hier spelenjouw interpretaties de hoofdrol. Wat denk jij bij het zien van die vieze vloer, de klaagzang van je schoonmoeder of de stilte op What’s App?

Merken

Services

Over Contec

Contact

Contec B.V.

Kopersteden 24-4

7547 TK Enschede

Nederland

Contactformulier

Follow us on

Bopy Bimber Bruin
Reseller worden

© 2016 Contec B.V.

  • K.v.K.VeluweTwente08110001
  • B.T.W.Nr. NL 811023424B01